Blinis med tartar på salmalaks og trøffelmajones
Hjemmekokklauget
Hjemmekokklauget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2012 i Fingermat, Forrett, Småretter, Tilbehør
  • [b]Blini[/b]
  • 350 gram siktet hvetemel
  • 450 ml helmelk
  • 2 egg ½ ts salt
  • 1 ts sukker
  • ½ ts tørrgjær
  • 1 ts bakepulver
  • 30 gram smeltet smør
  • Smør til steking
  • Trøffeloljemajones
  • 1/2 eggeplomme, romtemperert
  • 1 ts dijonsennep, romtemperert
  • 1-1 1/2 dl trøffelolje, romtemperert
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • Salt
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.