Begynn gjerne med å sette over poteter siden resten er gjort på en-to-tre. Jeg elsker å skjære den opp i tynne skiver og spise den som den er, gjerne med litt asiatisk ponzusaus til
Først sett på risen, den tar lengst tid. Salmalaksmed mangosalat og. Server med finhakked vårløk over. Kutt mango i biter, ha i finhakked chili etter smak, hakk ruccola og bland sammen
Jeg har lært utrolig mye av å bruke oppskriftene på Trines Matblogg. Jeg tar ofte med meg laks på butikken i disse situasjonene, av en eller annen grunn
Serveres med et godt brød. Tilsett sennep, olivenolje, sitron, worchestershiresaus og eggeplommene. Tilsett finhakket rødløk, kapers, sylteagurk, gressløk, salt og pepper
Jeg kan endelig gi meg selv en klapp på skulderen, og legge meg med god samvittighet. Da skal den ikke stå på varmen, det er kun for at fisken skal få litt chilismak og litt temperatur
Man kan også lage blinispå forhånd og fryses ned. Følg gjerne medpå daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Rødbeten og sjalottløken kutter vi på mandolinen. Bland deretter alle ingrediensene til tartaren sammen med laksen, la den stå kaldt mens man lager vinagrette og salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.