Og til frokost har jeg i mange år spist to brødskiver. Tid for sylting. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebærog epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett hvetemel til du får en løs deig (deigen skal ikke kunne eltes til vanlige hveteboller, men heller ikke være rennende)
Vet ikke helt hvordan temperaturen er hos dere andre, men her er det høst og kaldt. Kjekke å ta med i veska også når jeg skal på besøk til folk som har det litt gulvkaldt
Denne oppskriften var enkel å følge, her var bare kjente ingredienser, og smaken var som forventet noe helt annet og mer strålende enn mine tidligere oppskrifter på stekt fisk
Kok potetene et kvarters tid med skrellet på og skrell dem. Den romerske soldaten Martin, som ble biskop av Gallia, og senere utropt til skytshelgen, var så blyg og lite interessert da han skulle utnevnes til biskop, at han rømte og gjemte seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.