Selv synes jeg ovnsstekte poteter og grønnsaker passer utrolig godt tilsvinemedaljonger. En god middag med masse smak, ganske grei å tilberede og når du først har laget medaljongene går alt nesten av seg selv
Svinefileter er ofte å finneibutikkentil gode priser om dagen. Svinemedaljong er i korthet, ytre eller indrefilet som presses ned til å bli en rund, medaljong formet stykke kjøtt
I går var det allehelgensdag – dagen da man tenker litt ekstra på de som har gått bort. Siden Hannes mor døde tidligerei år, var viinviterttil en minnesgudstjenestei den menigheten hun tilhørte
Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Ingen kommentarer. Plommesaus. Andebryst er en av minefavoritter og det smaker nydelig sammen med plommesaus
Til andebrysta laga eg einklassiskplommesaus, den bliralltid suksess. Vi fekk ho som ikkje lenger er tenåring på hyggeleg besøk frå Trondheimi helga, det er alltidlike stas
I kveld har jeg laget stekt andebryst med gulrotpurè, saltbakte poteter, og krydret plommesaus. Siden det er mye smak i andebrystet og sausen, så er tilbehøret balansert til så det ikkeblir alt for mye smaker som overdøver andebrystet
Jeg marinerte lårene ilitt søt asiatiskplommesaus, da blir stekeskorpen crispy og deilig også. Man skulle tro dette sofistikerte sous vide-kyllinglåretville være stjernen i denne retten, men noen ganger blir man virkelig tatt på senga (ja, jeg er en tøs)
Plommesaus. På nyttårsaften hadde jeg lyst til å servere mat som ikkeville kreve så altfor mye styr på kjøkkenet etter at gjestene var kommet – vel er jeg glad i å lage mat, men når gode venner er på besøk vil jeg heller sitte og skravle og drikkevin enn å ha kjøkkentjeneste hele kvelden
Skiver av stekt and, kål og plommesaus. Har du hørt at du skal spise for to under graviditeten. Vel, det er en sannhet med modifikasjoner med tanke på hvor liten den andre personen du spiser for faktisk er
Prøv gjerne derfor denne plommesausentil flere typer kjøtt hvis den faller i smak. Publisert. Servèr det med fenikkel, en god skje potetkrem og plommesausen
Det er i hvertfall nesten helt sant. Salaten har faktisk bare fireingredienser, men smaken utgjøres i hovedsak av dressingen, som naturlig nok har mange ingredienseri seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.