Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper
Det er utrolig godt og utrolig enkelt. Svin med bacon er en klassiker jeg aldri blir lei. Denne gangen med rotmos og ovnsbakt brokkoli og cherrytomater som tilbehør
Du kan også lage denne retten med kjøttdeig av svin eller strimlet svinekjøtt. Gni inn kjøttet med olje og så kryddermiksen - la det gjerne ligge i noen minutter
dette er kjempeenkelt å lage, og det er faktisk lavkarbo. dette klarer til og med DU å lage. krydre fileten med salt, pepper og timian og brun den i pannen sammen med litt smør og olje
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Søndagsmiddag og vært på tur hele helgen, da tyr man til den berømte fryseren
Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek i litt smør til gjennomstekt. I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Olivenolje, salt, pepper og timian . Spinaten skal være tinet og presset for vann. Bruk en skarp kniv, og lag et kutt i kjøttethorisontalt i den øverste tredjedelen av kjøttet
Sviddå har nese for godsakerog dagens rett er en svinaktig god godbit. Serrano svøpt indrefilet av svin med fyldig saus, chili infisert sjampinjong, sprøstekt bacon og mandelpotetmos
Våren nærmer seg, og et tydelig tegn for meg er at jeg vil ha lettere mat med masse smak og farger. Atskillige meter under havoverflaten svømmer det mange godsaker
Det er søndag og hva egner seg bedre enn å invitere familien til svinefest. du må stå opp tidlig, men så er det bare å hoppe til køys igjen etter svinet er i gang med svømmeturen)
Høsten har kanskje ikke de største tradisjonene for svinekjøtt, men siden svin er svært allsidig og gjør seg godt hele året rundt, kan man finne allverdens variasjoner og glede seg med
De fleste liker vel å kose seg litt ekstra når det først er høytid, og når man har litt ekstra tid kan man jo bruke den til å svinge seg litt på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.