Dagens middag er strimletsvinekjøtt med råkost. Svinekjøttet smaker best blandet med råkosten. Dette er en mager og proteinrikmiddag som er grei å ha på de dagene man er sunn
Denne falt virkeligi smak hos både voksne og barn. Denne kan fint serveres alene. )600g strimletsvinmarinert noen få timeri 3ss soyasaus3ss olivenolje1 ts adobo-krydder (eller noen annet krydder som du har i skuffen)et knust/revet hvitløksfeddHiv alt i wok`n sammen med marinaden og wok lett før det tilsettes (ibiter)3 gulrøtter1/4 kålrot1/2 paprika1/2 rødløkNår gulrøttene er møre, er wok`n ferdig. Vi valgte ris og spinat 600g strimletsvinmarinert noen få timeri. 3ss olivenolje. 1/2 paprika
Heiigjen dere. Noen som har planer om å teste ut øvelsene jeg la ut tidligere. Uansett hva du har trent, skal trene, eller om det er en velfortjent hviledagi dag, så er dette middagstipsetmidtiblinken
Jeg kunne levd på pasta, til stor fortvilelse for min mann,. men i dag spiste han en stor porsjon ♥. Brukte matfløte for å gjøre den litt sunnere enn ved bruk av matfløte
Jeg elsker asiatiskinspirert mat, og denne gangen er det strimletbiff som står på menyen. Jeg steker den med grønnsaker og en blanding av hoisin- og teriyakisaus, og serverer med nudler
Tilsett koksmelken, paprika, gulrøtter og det stekte svinekjøttet. Raps -eller solsikkeolje. Stek kjøttet raskt i en varm stekepanne, med litt olje, litt og litt om gangen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.