Med stigende temperaturer kommer det også ønsker fra dere om sunn grillmat. I går tok vi en aldri så liten spontan avgjørelse og dro til dyreparken i Kristiansand
Ha gjær og salt i en bolle. Tøm i varmt vann og rør ut gjæren. gyros og pitapizza. 1 time og 15 minutterAntall. 500-600 g mel (siktet spelt/glutenfritt lyst mel) . Brødene heves så i 30 minutter og pensles med egg om det tåles. 1 time og. 500-600 g mel (siktet spelt/glutenfritt lyst mel)
Disse er gode helt ferske, med smør og marmelade eller syltetøy. Fortvil ikke, bak deilige scones til frokost, eller hva med å lage din egen versjon av afternoon tea til mamma
Lunk melk og vann i en kjele, ha det over i bakebollen. Rør inn gjær, salt, sitronsaft og smør. 400 gram speltmel. 60-70 gram sammalt speltmel. Elt inn melet og la det stå på kjøkkenbenken under ett kjøkkenhånkle og heve i 1 time. Sett stekeovnen på 250 grader med stekebrettet i ovnen. Ha mel på kjøkkenbenken og elt deigen lett, del den opp i 8 biter som du triller til boller. La de heve i 10 minutter før du kjevler dem flate og har de over på bakepapir (4 om gangen). 400 gram speltmel. 60-70 gram sammalt speltmel. 10 minutter før du kjevler dem flate og har de over på bakepapir
Dekk bollen med plast og la deigen heve lunt til dobbelt størrelse, ca. Bland alle ingrediensene til deigen, og elt den forsiktig i 10 minutter, laveste hastighet dersom du bruker kjøkkenmaskin med elteklo. 750 g siktet speltmel. 1 dl olivenolje til smøring av form og topping
Pensle med vann og dryss på solsikkekjerner. uten bakepapir om du har plater med hullsom meg). Tilsett siktet spelt til deigen er jevn og slipper bollen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.