Jeg synes at scones er undervurdert, de kan varieres masse, du kan ha bær og frukt i dem, du kan lage de grove eller fine, og ikke minst de er så enkle og raske og lage
Det gav en veldig god smak og dette er nok en av de beste scones jeg har smakt. Hell kirschen over rosinene og varm det forsiktig i mikroen eller i en kjele så rosinene blir myke
Baker du med spelt blir dette lav-FODMAP, men jeg liker å inkludere litt havremel eller havregryn. Et generelt tips når du baker med spelt er å ha i litt appelsinjuice eller lignende
Saftig grovbrød bakt på spelt, havreog mandel. -) Ønsker du et luftigere brød med mindre grovsmak kan du selvfølgelig erstatte noe av melet med siktet hvetemel/speltmel
Jeg fylte min scones med spinat, hamburgerygg, ost, paprika, tomat og agurk. bland det tørre og det våte hver for seg før du blander alt sammen og lar det stå et par minutter så det får satt seg
Bland havregryn,oljeog salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate. Disse crispy snackbarene er kjempegode, og som alltid lett å lage
Smuldre smør i melet, hell på havregrynog resten av det tørre. Scones trenger ikke hevetid, og et stort pluss er at de er grove og full av sunne næringsstoffer
Scones med ost og skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Bland egget godt inn i melken Ha skinke og ost i melblandingen og bland godt inn Tilsett så vesken, rør melet forsiktig inn i vesken, så fort melet er arbeidet forsiktig inn i vesken og du har en litt klissete deig så stopper du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.