Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Server suppen i suppetallerkenermed litt grønt dryss på toppen. LobNobs smaker godt av fisk og er velegnet til salater og smørbrød, pasta ogsupper, fiskegrateng og omelett m
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Suppen ser enkel ut og er lett i konsistens, men mettende og smakfull selv med så få ingredienser. Spinat får vi tak i året rundt ogmed et par kokte egg i, blir det en god lunsj eller et mellom måltid
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.