7-8 dl
vann 4 dl kremfløte 2-3 ss Creme fraiche 1 grønnsaks buljongterning 4 middelsstore poteter 1 liten blomkål 1 liten boks mais 10 sukker erter Salt og pepper 150g Bacon terninger Noen skiver med Chorizo pølser
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
En enkel hverdagsmiddag, men med kraftig god smak av friske grønnsaker, vanlige pølserogchorizo-pølse, og i tillegg får du rydde litt i grønnsaksskuffen samtidlig som du lager en god middag
En veldig mettende suppemed smak av skogsgull. Jeg var så heldig å snuble over en liten skogmed kantareller og noen få piggsopp på tur med hunden her om dagen
Linsesuppemed velrøkt bacon, løk og karri gir en nydelig kraft, og sammen med en vin med hint av moden pære, kommer karrien og røksmaken fullstendig til sin rett
Tilsett grønnkål og la den steke med noen minutter. Resultatet ble en herlig pastarett med masse smak. Jeg hadde igjen noen rester av chorizoogbacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon
I mens steker du baconogchorizopølse godt i varm panne. Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Som oftest har man steikt bacon på, men det hadde jeg ikke, men hvorfor ikke prøve noe nytt som steikt Chorizo (det er en Spansk spekepølse som man får kjøpt i vanlig matvarebutikk)
Jeg brukte en ganske godt krydret utgave av chorizopølse i retten og sammen med cayennepepperen ogbaconet gav dette en veldig god, stingy smak på hele retten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.