Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren. Pai er en ypperlig måte å bruke opp reste-mat på som gjerne kan samle seg opp igjennom uken
Har du lyst til å servere en kjempegod og sunn vegetarrett er en pai som denne midt i blinken. Det som er så fantastisk med pai er at du kan variere fyllet i det uendelige, både ut i fra hva du har, hva du liker og tåler
En veldig enkel pai som er rask å tilberede i en travel hverdag. Denne paien er full av krutt og smak. Restene av paien er dessuten veldig kjekk lunsjmat
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
kutt bacon i terninger og sprøstekt denne sammen med skivet sopp. 1 brokkoli 1 pk majones 1 Ss sukker 2 Ss eplecidereddik 1 pk bacon 1 rødløk 1/2 paprika 4 solmodne tomater litt sopp etter eget ønske
festpai hvis du legger over litt baconskiver eller spekeskinke på toppen. Pai er smart budsjettmat. En pai er et godt utgangspunkt for å bruke opp rester av
Pai smaker virkelig kjempegodt og er perfekt mat å servere til middag. Med de utallige variasjonsmulighetene av hva du kan fylle en pai med, burde det også finnes en smak for alle
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Stek bacon lett i litt smør og legg det på et kjøkkenpapir etter steking. En deilig pai med masse godsaker, nok til tre kanskje fire, og er det bare to som skal spise, kan resten av paien fryses
Riv parmesan over paibunnen og ha på vårløk og bacon i biter (se bildet). Denne paien er kjempegod. Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier
150 g bacon i små biter. Kutt smøret i terninger og smuldre det sammen med melet. Tilsett vannet litt etter litt og kna det raskt sammen til en glatt og smidig deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.