Så døgnvild jeg blir når jeg først hadde ferie til mandag, fridag på tirsdag, så jobb på onsdag, etterfulgt av helligdag på torsdag og fri igjen på fredag
Tror du gleden var stor da Øyvind, som driver Bølgen Fisk, banket på døren min i går. Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet
Mataukfestivalen på Lillehammer var så heldig å få Guro Helgesdotter Rognså på besøk i år. Guro kommer fra Valdres, og innehar Norges eneste doktorgrad i molekylær gastronomi
Søsterkake - kjært navn, myke munnfuller…. ”God er den ikke”, sa Åse, og vi ble straks nysgjerrige. Lignende uttalelser ved tidligere anledninger har vist seg lite treffsikre
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de. gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
13. 11. 2015. Buckeye Brownies er en himmelsk god, amerikansk klassiker. Her er bløt, mørk sjokoladebrownies forenet med peanøttkrem og melksjokoladeglasur
Disse kulene er perfekte som en liten snack i forbindelse med trening eller på tur. De smaker godt, tar liten plass og gir litt energipåfyll når du trenger det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.