hakk grønnsaker ibiter og ha i en ildfastform. Og torsk smaker herlig med littspicytilbehør. Sausene fra Pataks er spennende og eksotiske og kan brukes til mye
Long time no see. Men her har dere i hvert fall en ny oppskrift som er super lett og god, og den tar heller ikke lang tid å lage når du allerede har kokt og gjort klar risen
Vispiser fremdeles både laks og ørret i vår familie. Matpolitiet må bare komme å ta meg. Så lenge myndighetenesier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak iøkologisk -eller villfisk
FISH & CHIPS. Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sprøstekt fisk er bare vanvittig godt. Du kan selvfølgeligfrityrsteke med battermix eller du kan lage en sunnere og raskere fiskemiddag som er både lavkarbo og glutenfri
Her kan du velge om du vil steke laksen med urtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over. Bortsett fra lutefiskdaten jeg hadde med eivenninnelike før jul og svigermors hjemmlaget tomatsild på brødskivnene, har det vært litefiski det siste må jeg innrømme
Fiskegrateng er det lenge sidenvi har hatt. Det er en av rettene som er så utrolig godt når man får det, og som man lurer på hvorfor man ikke lager oftere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.