Så nå er det retro i vinduet mitt. Først må vi lage en sjokoladesaus. Hakk det opp i småbiter, som dere skal strø over marengsen når den er ferdig, mens den fortsatt er varm
Fordelen med en hjemmedag er jo at jeg har litt mer tid til å lage maten…. Jeg holder også på å revurdere ”hvis du er frisk nok til å gå på jobb, er du frisk nok til å trene”… Men sannheten er vel at jeg egentlig burde droppa både jobb og trening i går også
Du skal ikke høre noe flytende som skvulper, den skal være helt fast). Bland alle tre ingredienser sammen og pisk med maskin til du får en fluffy konsistens, det tar noen minutter
Om ikke denne faller i smak har jeg flere helseshotter på lager. Ha juice og chilli i en blender (alternativt bruk stavmikser) og blend Hvis du ønsker kandu sile juicen
Bruk deretter skjeén til å skrape ut all melonen, og legg den i en bolle (bruk tipset mitt fra i går til å lagesaft av den dersom duikke klarer å spise opp alt)
Rista kan settes midt i ovnen, men pass på at det ikke er så fult at det renner over i ovnen. Deretter starter du å lage hvit saus ved å smelte smøret i en kasserolle og tilsette melet
(Hvis du vil spare deg litt tid ved oppvaskbenken etterpå, kandu legge et ark bakepapir i bunnen. Nå er jeg tilbake med et nytt gjesteinnlegg og en ny oppskrift som jeg håper kan inspirere dere til å prøve noe nytt i matveien
Deretter lagerdu den vidunderligstesaus av buljongen. Kjøp grønne erter, legg de i bløt dagen før, og kok de i timer dagen etter,(oppskrift på pakken)JA, det ER enklere å kjøpe ferdige poser ertestuing,MEN det blir så godt å lage lang-kokt mat
Om du har kandu også tilsette sitrongress, fiskesaus, østerssaus, chilisaus og lignende. Det er lettvint å kjøpe ferdig kryddersaus når du skal lage wok, men det er mye bedre å lage den selv
*Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.