Vil du ha en variant på DimSum kan du erstatte reker med svinekjøtt. DimSum, eller Wonton dumpling, er ikke så vanskelig å lage, og er en fin avveksling til Taco på fredager
Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok). Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på
og litt "krønsji"Et glass med Havregrynskrønsj er flott dekorasjon på kjøkkenbenken. Stek 8-10 min på 200* Varm sukkeret og agavesirupen i micro-ovn til sukkeret omtrent er smeltetBland sammen med olje, det blander seg ikke med det gjør ikke noe
Skjær SALMA i små terninger og mariner med limesaft, olivenolje, salt og hakket vårløk. med laksen. Legg litt marinert SALMA på nachos og topp med rømme og evt litt Chiliflakes 1 pose nachos chips. 200 g SALMA
Legg på en fin stripe med rå spinat, litt estragon og noen små. staver med smør. Legg laksen over, benytt litt salt og lag en fin pølserull med skjøten ned
Disse krydret ristede nøtter med rosmarin er så enkel å lage og fylle kjøkkenet ditt med fantastisk aroma av rosmarin når de kommer ut av ovnen, samtidig at de vil de deg et fint avbrekk fra sukkerkoma av all julebakst og godt (som vi vet at vi får nok av i disse dagene
Fordel kikertene på et stekebrett kledd med bakepapir. En som spiste det sammen med meg beskrev dem som myke chilinøtter, jeg synes det minnet om poteter i konsistensen
Og først ut er gresskarkjerner som er ristetmed litt krydder. Bland olje- eller smørblandingen godt med kjernene, og fordel de tynt utover på en stekeplate med bakepapir
Salma burger med mangosalsa, tzatziki og grovt burgerbrød. Skal bli godt med helg nå skal på Blomsterhagen på Abildsø i morra om ikke det høljer ned da
Hun hadde vippet av seg skoene og satt med bena trukket oppunder seg. Salma hayeks chili con carne. Med årene har jeg perfeksjonert den og synes at jeg er ganske tett på en perfekt utgave
Rens gresskarfrøene godt ved å ha de i en bolle med vann. Ta de opp med en skje og skyll de godt. Dryss så over godt med Trocomare (mitt favoritt urtesalt), men du kan fint bruke vanlig salt også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.