Og jeg måtte simpelt tenn bare ha steikt middagspølse selv om jeg får mat seinere. Og jeg kunne da ikke kjøpe med meg litt forskjellig når jeg først var der
Her har jeg servert fisken med bacon ogerter, det passer skreien som hånd i hanske. Dette innlegget skulle egentlig kommet forrige helg og Valentinesdagen, men du får heller lage den på etterskudd som et romantisk måltid sammen med din kjære
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Smak til med litt urter og sjekk om suppe er passe salt og kraftig. Visp kraftig rundt i suppa med en pisk eller sleiv slik at stivelsen i ertene skal jevne
Jeg hadde rotmosog brokkoli til, for et herremåltid. Fisken trenger litt tid for å bli gjennomsteikt, det kommer selvsakt ant på hvor tykke stykkene er
Vi prøvde med grønne erterog Gulløyepoteter denne gangen, og det ble virkelig godt. Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Og det var akkurat det jeg snakket om med Cecilie som er kinesiolog som jeg går til når det trengs. Det er to ting vi mennesker ALLTID kan snakke om ,som er "nøytralt", det er mat og været
Jeg delte bacon, løk og paprika ogsteikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de stivnet
Jeg hadde en god og varm steikepanne med smør og la fisken på pannen og når den nærmer seg ferdig steikt strødde jeg litt godt med salt på (ha gjerne pepper også om du ønsker det)
Ørreten steikte jeg helt vanlig på steikepannen med salt og pepper på. Man skal stadig utforske nye matvaregrupper, og i går forsøkte jeg quinoa for første gang i mitt liv
Åse lager utrolig spenene og nydelig mat, med alt mulige krydder, oljer og grønnsaker osv. Inspisert av maten til Åse i går kveld, ble det ørret og mangosalat i dag etter tur
Jeg steikte ørretfilet på begge sider på steikepannen (ca. Kok fløten sammen med safranen, det tar ca. Og man hever middagen til et nivå som er langt fra kjedelig hverdagsmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.