Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Jeg delte bacon, løk og paprika ogsteikte de i en panne, og hadde så på risenog steik den også. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de stivnet
Fisken steikte jeg som vanlig i pannen til den var ferdig, og hadde litt salt og lime på. Variasjon er vel stikkordet, jeg spiser ikke mye ris av mange grunner og en av de er at den ikke smaker noe
Inspisert av maten til Åse i går kveld, ble det ørretog mangosalat i dag etter tur. Åse lager utrolig spenene og nydelig mat, med alt mulige krydder, oljer og grønnsaker osv
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker og egg. Stekt ris er en rett som rett og slett er fantastisk til å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Fristende, fargerik ovnsrett -som smaker nydelig ogfriskt. Basilikum, frisk. Legg ørret, skåret i porsjonsbiter over grønnsakene, krydre med salt og pepper
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.