3-stegs planen som jeg fant på treningsforum. Steg1 – Kutt ut sukker og stivelse. Steg 2 – Spis proteiner, fett og grønnsaker. Steg 3 (Valgfritt) – Tren 3-4 ganger per uke
12. 2017 kl. 11. 150-200 gram proteinpulver - som regel holder jeg meg til 150 gram. (En porsjon er da altså 30 gram proteinpulver, 1/2 ts bakepulver, 1 egg, væske). Et 100 % whey proteinpulver synes jeg gir tynne og tørre pannekaker, så jeg unngår den typen hvis jeg vil ha tykke og fluffy pannekaker. 12. 2017 kl. 11. Tips en venn 12. 2017 kl. 11. 12. 2017 kl. 11
2016 kl. 10. ) men mens de sto på og fikk til all verdens ble jeg lei av og ikke få det til slik jeg ville, brukte lang tid på å lære og følte at jeg hadde 10 tommeltotter. ( de brune flekkene i marsipanen er nok mandler med skall, dette er rema1000 marsipan, den var helt ok å jobbe med, men coop sin er også veldig god. 2016 kl. 10. 2016 kl. 10. 2016 kl. 10
(beklager at jeg ikke hadde noen steg for steg bilder her,. 1. Klipp den av 1-2 mm kortere enn selve kaken, som synker sammen (mer enn jeg trodde. Etter 1 dag fylte jeg på med et par lag til med RI. Klem fra Frk Muffin 1-2 mm kortere enn. 1 dag fylte jeg på med et par lag til med RI
2 eggehviter4 eggeplommer1 ts vaniljeessens150 g melis400 g mascarpone (Tiramisu steg1)200 g savoiardi (Tiramisu steg2)1 3/4 dl espresso200 g mørk sjokolade (jeg raspet opp 200 g, men klarte ikke å bruke noe særlig mer enn halvparten)kakaopulver til å sikte over kaken før serveringStivpisk eggehvitene og pisk eggeplommer, vaniljeessens og melis lysegult i en annen bolle. 1 ts vaniljeessens. 150 g melis. 1 3/4 dl espresso
Ingredienser5 dl kremfløte1 ss sitronjuice (fra frisk sitron)Enkelt og greit altså. Det skal ta om lag 15 minutter. Etter 12-24 timer er den klar til bruk. 1 ss sitronjuice
1 pk svisker4 1/2 dl vatn300 g rabarbra2 dl sukker3/4 dl vatn11/2 ms potetmjøl (= 4 1/2 ts) 1. Rør ut potetmjølet i kaldt vatn i eit 1/4 dl-litermål eller ein kopp. Dryss på 1 ts sukker for å unngå snerk. I fløytekremen bruker eg 1 ts ekte vaniljesukker til 1 pk kremfløyte. 1 pk svisker. 4 1/2 dl vatn. 11/2 ms potetmjøl. 4 1/2 ts. 1 ts ekte vaniljesukker. 1 pk kremfløyte
4 egg135 g sukker1 ts vaniljeessens1/2 ts salt100 g melBegynn med å sette ovnen på 175 grader, bruk gjerne varmluft. Stek i12-15 minutter til de er gylne. 135 g sukker
Så som det første steg mot vår har jeg startet oppdrag " tømme fryseren før våren". 2 fedd hvitløk½ rød chilipepper1 ss finrevet ingefærrot, evt. 1 ts malt ingefær2 ss soyasaus2 ss tomatpuré1 dl vann¼ terning hønsebuljong. 1 hodekål (men her må du bruke skjønn når det gjelder mengde. 1/2 hvitløk. ca 1/2 dl eplesidereddik. 1,5 l vann til «skålding». Kok opp 1,5 l vann og hell over kålen. Det er mulig du må bruke mer enn 1/2 dl. 1 ss finrevet ingefærrot. 1 ts malt ingefær. 1 dl vann. 1 hodekål (men her må du bruke skjønn når det gjelder mengde. 1/2 hvitløk. ca 1/2 dl eplesidereddik. 1,5 l vann til «skålding»
Toro langpanne (glutenfri). Dette er halve langpannen, så egentlig hadde jeg nok kake til 2 vesker. Del halven i 2 og fyll med smørkrem på den ene halven, legg de i sammen
Rundstykker ble det, og i dag skal dere få både oppskriften og steg-for-steg i bilder. Grove havre- og proteinrundstykker – 12 stk. 420g cottage cheese (1 stor boks). Bruk en spiseskje eller og overfør deig til en bakepapirkledd stekeplate, ca 1 cm tykk og 7 cm i diameter. Fin eller grov konsistens, stek rundstykkene midt i ovnen på 210 grader i ca 15- 20 minutter. 420g cottage cheese (1 stor boks)
150 g smør. 1 dl sterk kaffe. 1 ts vaniljesukker. Ha i en standard rund kakeform og stek på 175 grader i ca. 1 ts vaniljesukker. Del opp så du får ca 1/3 som du farger gul og 2/3 som du blander kakao i. 1
1/2- 1 ts salt. 50g eller 1/2 dl ekstra virgin kokosolje (samme som kaldpresset). 1/2-1 ts salt. Ikke handle varer som veier over 1814 g (kostbar porto). Jeg har laget en guide for iHerb shopping interesserte HER, og benytter du koden SOG801, så får du 5 $ rabbat på ditt første kjøp. Garden of Life Ekstra virgin kokosolje (kaldpresset) 473 ml koster kr 76,61,-. Tilfeldig internett Buy Helse butikk som selger kjent Cocosa ekstra virgin kokosolje 500 ml koster kr 169,-. iHerb rå Navitas kakaopulver 454g koster etter dagens kurs kr 106,81 kr- Norsk internettbutikk Sana Bona rå kakaopulver 464 g koster kr 189,- Kjøper du kokosolje og rå kakaopulver sammen på iHerb er du under 200kr grensen og innenfor vekten- kun 6 $ porto. 219,87 kr. Sparer minimum kr 138- mangler norsk porto. ikke handle over 185- 190 kr (sånn ca). 1/2- 1 ts salt
1 ts natron/bakepulver. 1/8 ts salt. 1/2 ts kanel. 8g linfrø (2 1/2 ts). 35ml Vann (2 ss + 1 ts). 15g peanøttsmør (eller andre nøttesmør). 110g Kokoskrem 110g ( full fett kokosmelk i kjøleskapet over natten, det hvite laget på toppen tas av og brukes). 1/2 ts havsalt. Tørk nøttene i 10 min på 180 grader. Jeg bruker en 15 cm form. Stek så bunnen i 10 minutter på 200 grader under bakepapir. Forvarm ovnen til 160 grader , krakk banannene med gaffel. Kok kasserollen i ca 15 min under konstant omrøring. 1 ts natron/bakepulver. 1/8 ts salt. 1/2 ts kanel. 8g linfrø (2 1/2 ts). 35ml Vann (2 ss + 1 ts). 15g peanøttsmør (eller andre nøttesmør). 110g Kokoskrem 110g ( full fett kokosmelk i kjøleskapet over natten, det hvite laget på toppen tas av og brukes). Vaniljestang på ca 3 cm 1/2 ts havsalt
1 ts himalayasalt. 1/2 ts pepper. 1 ts bakepulver. 140g kokosolje/kokossmør. 1 egg til pensling. Sett ovnen på 180 grader. Legg på en bakepapirkledd stekeplate og stek i ca 20 minutter på 180 grader til kjeksen er gylden. 1 ts himalayasalt. 1/2 ts pepper. 1 ts bakepulver. 140g kokosolje/kokossmør. 1 egg til pensling
Slik går du frem steg for steg. Fordel fettet gjevnt ut over stekepannen og hell 1-2. Under stekingen vil temperaturen i det underliggende spekket overstige 100 grader og gradvis bidra til at det innestengte vannet danner små bobler som vil opp og ut igjen. Hvis det er magert kjøtt, eller et for tynt spekk lag under huden, vil den påkrevde varmen(120-130 grader) rett og slett ikke oppnås. Selve kjøttet går nemlig ikke over 100 grader, mens fett stiger mye høyere i temperatur. Fortsett å koke opp fettet forsiktig i 15 minutter til
Tortilla lagd på egg er omtalt allereie i 1519 – i dei historiske kjeldene i kjølvatnet av spanjolane si kolonisering Amerika, potetomeletten var jend på begge sider av Atlanterhavet. I 1817 dukkar den første omtalen av tortilla española – potetomelett – opp i skriftelege kjelder i Navarra, regionen langt nordaust i Spania
) Jeg lagde også noen ekstra og knipset et sett med steg for steg bilder underveis…. I dag fikk jeg i oppdrag å lage fotball cupcakes til en kunde hvor toppen skulle se ut som en fotball
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.