Med unntak avlavkarbohydrat-tilhengerne vet nok mange ikke helt hvorfor de velger det bort. I dag våknet jeg tidlig og lagde meg et deilig frokostsmørbrød av det lille som var igjen i kjøleskap
Og så over til vinneren av Leopard Cupcakeformer… Som vanlig har jeg brukt random. Så lager jeg sjokoladefrosting som fyll og har i litt knuste peanøtter og sjokoladebiter for ekstra god smak
(Selv foretrekker jeg å vente med deler avpyntingen til det nærmer seg servering, spesielt hvis jeg bruker bær, frukt, og friske spiselige blomster eller blader som mynte eller sitrontimian
Viktigst av alt er et godt sukkerbrød, det legger grunnlaget for hele kaka. Hvis jeg skal trekke samme dagen som jeg skal servere kaka, fyller jeg den dagen i forveien
Kaka var til en toårsdag, men dette designet synes jeg kan passe til mange anledninger – klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer om hvordan jeg laget den…Les videre om dette
Pyntet med marsipanroser og sommerfugler og ett bilde av henne. Marsipankaken er flyt med bringebærkrem i ett lag og vaniljekrem med valnøtter i det andre
P. o. s. t. e. d. n. 1. 6. f. b. r. u. a. 2. 0. 5. y. A. L. i. D. l. K. k. R. p. å. g. m. v. M. j. ,. ø. S. T. h. 4. ½. 3. 8. B. H. V. (. ). -. æ. 9. I. m L. d l. m l. e g
Når blandingen hadde kokt seg ferdig brukte jeg stavmikserenfor å mose bærene. Du kan også evt sile blandingen for å slippe jordbærklumper hvis du ikke er så glad i det
Det kan være lurt å lage noe av pyntet på forhånd og oppbevare det i plastbokser i kjøleskapet. Skikkelig irriterende - for det hadde blitt sååååå fiiint med det putemønsteret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.