Men gjærbakst må være fersk, og det fristerikke å stå opp klokken firefor å sette rundstykkedeig. Derfor prøvde jeg meg på denne kaldhevingsoppskriften, som reduserte morgenbakingentil et minimum
Om du gjør det slik så hever stykkene oppover og får en fin høyde ogform. Niesenmin har vært her noen dager og når hun er det så prøver vi stort sett å finne frem til nye gode oppskrifter på ting
Miks egg og CC sammen til en jevn blanding, ha i det tørre ogfortsettmiksingen. En god venninne anbefalte meg disse rundstykkene, proppfulle av proteinogdelikate rundstykker
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på fine rundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsettelitt havregryn ogproteinpulverog bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
I Norge har vi jo en helt annen brödkultur enn iSverige, der vitradisjonelt sett spiser bröd til frokost, lunch og kvelds (ja, man blir mett av bröd til lunch
Formdeigeni runde boller og legg de på et stekebrett, topp de med solsikkekjerner. Disse lager nesten seg selv, rundstykkene er full av proteinog er perfekt å spise om du trener mye og ønsker å få i deg noe som metter lenge oggirenergi
De er glutenfrieog kan lages uten melk. Bland sammen det tørre og det våte. Oppskriften kan tilsettes tørkede urter, hakkede soltørkede tomater eller olivenforvariasjon
Bland i resten av melet, salt og sukker ifordeigen. De er groveog gode, sprø utenpå og myke innioggir en sunn ogdeilig start på dagen (passer også godt til lunsj og kveldsmat)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.