Green Curry Soup. Nå er det bare to uker igjen til 1. desember. Jeg gleder meg til å blåse opp julestemning med dekorasjoner, musikk, mat og bakstverk i huset, og ikke minst dele oppskrifter på bloggen
I en blender eller foodprosessor pulserer du erter og kikerter til de er grovhakkede. Vegetarburger av grønneerter & kikerter ~4 stk. 2 dl frosne grønneerter. 1 dl kikerter, skylt og silt av. Relatert 2 dl frosne grønneerter. 1 dl kikerter, skylt og silt av
Forrige uke ble det med en kilo grønneerter hjem. Jeg var ikke så veldig glad i de tidligere, men etter at jeg flyttet til Tyrkia er det umulig å gå forbi haugen av erter i belgen hver eneste uke
Tilbehøret, grønneerter, er virkelig en undervurdert grønnsak. Tilberedt riktig er erter både saftige og søte på smak, og kan fint kombineres med urter og annet krydder
Så tilsetter jeg grønneerter og finskåret vårløk. Dette er en torskehøydare. )Denne torskemiddagen skaper alltid entusiasme rundt middagsbordet og jeg anbefaler den for store og små
Prikk paibunnen med en gaffel, klipp til et bakepapir som du legger i bunnen på paiformen oppå paideigen og tøm over tørre erter eller bønner, dette gjøres for at ikke paibunnen skal blåse seg opp og få en tykk bunn
6-8 grønne asparges i biter1 liten finhakket løkCa 1 1/2 dl grønne frosne erter 4 dl vann eller kyllingbuljong1 dl melk1 dl matfløte eller kremfløte1 kyllingbuljong terning hvis du ikke bruker kyllingbuljong1 ts balsamicoeddikPepper (salt)Hakket persille Ha vannet/kyllingkraften i en kasserolle og legg i noen aspargestopper som du skal bruke som garnityr i suppen, de skal koke bare 2-3 minutter så tar du aspargestoppene opp av kokevannet og legger de i iskaldt vann. 6-8 grønne asparges. Ca 1 1/2 dl grønne frosne erter
Great on the sunday breakfast table or as lunch or dinner served with a crisp green salad. Her har jeg lavet dem med grønne asparges, feta og parmaskinke
Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små. Slik lager du raskt og enkelt 20 smakfulle og spicy tapasboller
Og etter en spicy middag passer det godt med en frisk dessert. Hei. Dette er en middagsrett jeg lagde til min kjære mann i forrige uke, tenkte at det kunne falle i smak hos dere også
Dette er nøkkelen til suksess for enhver lunch eller koldtbord. Med denne fremgangsmåten kan absolutt alle lykkes med å servere rykende ferskt, smakfullt, høyt og «hjemmebakt» brød
#torskepanne #fiskemiddag #spicytorsk. Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.