Jeg har virkelig noen spennende måneder i møte. For meg er det veldigviktig å hele tidenutvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert
I dag har jeg baket masse kaker og forbereder meg til helgen. Ellers har dette vært en spennende dag. Men skal du bestille kake til farsdag må du gjøre det innen onsdag
I stekeovnen ved 150 graderC i ca. 10 minutter 600 g salma , 4 porsjonsstykker a 150 g. 125 g TINE Royal Blue , Selbu Blå eller annen blåmuggost. 2 ss TINE Crème Fraîche Lett , eller TINE Kremfløte
Ser du noen spennende farger. Ja, det stemmer, jeg har faktisk tatt med en aldri så liten bloggpause. FORDI JEG OGSÅ HAR ETT LIV, men er nå klar for å ta dere med innilivetmittigjen
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
VispisteselvfølgeligPeking and og andre kinesiskespesialiteter, men mest inntrykk på meg gjorde to måltidervispiste på hotellet, og et måltid som vispiste på Restaurant Dali som liggeri en hutong i nærheten av Trommetårnet
Dagene opp mot sommerferien er alltidhektiske. Mye skal skje, både på jobb og iheimen. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
ENTEN MAN VIL ELLER IKKE,Men det vil man jo, og noe av gleden med den er forberedelsen vi gjør. Alle har sinetradisjoner og nå får du et liteinnblikki vår families
Denne dagen var det avkokt torsk med kokte poteter, kokte gulerøtter og broccolipure. Den smakte ganske godt og jeg tenker dette kan jeg gjøre om igjeni andre sammenhenger når vidriver med littfinerematlaging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.