kjekt å ha liggende i skuffen eller ha med på tur. Tidligere har jeg tipset om Atkins baren i smaken mørk sjokoladeog en annen deilig sjokoladebar i smaken sjokolade karamell mousse
Sett en iskrem mousse kule på hver sjokolade-klatt, og dekk med mer sjokolade. Bland vikingmelk (eller andre alternativer) med sitronjuice, og sett i kjøleskapet eller fryseren slik at den blir litt kald
I fjor sommer smakte jeg en ny type yogisjokolademed kombinasjon. Jeg shoppet alle ingrediensene (tenkte å lage lakris-sjokolade)- men jeg eksperimenterte aldri og benyttet ikke ingrediensene (sammen) før idag
Bland inn resten av sjokoladen, så den også smelter. KVIT SJOKOLADE er noko av det BESTE. 200 g hvit sjokolade. Fin hakk sjokoladenog smelt 1/3 del over vannbad. 200 g hvit sjokolade
Eller du kan bruke restene av sjokoladen du har igjen ved å ha det over i en liten sprøytepose, klippe ett lite hull nederst og gå over kulene med et sikk sakk mønster til du er fornøyd med utseendet på dine konfektbiter
Mens marsipanbrødene med ingefær/sitronsmak fikk sjokoladetrekkmedlakrismakog hempfrø. Fikk litt sjokolade til overs så lagde en liten plate i tillegg med litt blomster, cranberries og nøtter
D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.