En kjempegod middag på en halvtime. Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag
Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet. Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at det er mange måter å lage den på
Barn er glad i ost, dette er derfor også en god måte å få dem til å spise litt mer grønt på. Heller av vannet på grønnsakene og legger dem rundt fisken i formen
fløtemelk, ha på et tynt lag med kvitost og strø pålitt ekstra med dill over til slutt. (Jeg hadde også litt mais som jeg hadde oppå) Legg på de lett kokte gulrotbitene, hell over fløte evt
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
(Jeg brukte torsk, den bare falt litt fra hverandre på slutten der. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
På slutten av steketiden presser du over litt sitronsaft. Ha makrell i tomat på knekkebrødene til lunsj en dag, lag en fiskemiddag, som for eksempel denne enkle laksemiddagen, og ha røkelaks i omeletten til frokost en morgen
Rend og del potetene og sett de på kok, rens blomkålen og del litt og kok sammen med potetene, når de er ferdig kokt tømmes mesteparten av vannet av, og man har i smøret så det får smeltet
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Krydda fiskenmed kryddor och salt. fisk i ugn. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Nå bugner det av høstens rotgrønnsaker i butikkene, derfor var det bare å lesse påmed ulike beter (gul og chioggia), gulrøtter, sukkererter og noen poteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.