Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek. Allikevel gjorde kalvestek en gjesteopptreden hos oss for ei stund siden
Saftig og rosa kalvestek med saus og tilbehør. Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken
Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika. Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika
Ben kjøttet ut. Kok kraft av benene. Fyll. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Kalvestek i rødvin. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken
Kvernet spekket separat på grovskive. For ikke så lengesiden ble min svigerfar 60år. I den sammenheng var Guri, Guris bror, hans kjæreste og jeg oppover for å hjelpe til med festen
Under stekingen vil temperaturen i det underliggende spekket overstige 100 grader og gradvis bidra til at det innestengte vannet danner små bobler som vil opp og ut igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.