Vi har vel alle hatt vår del av tørre smakløse skiver av okse, svin, lam og kalvestek. Allikevel gjorde kalvestek en gjesteopptreden hos oss for ei stund siden
Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika. Ingredienser porsjoner 13⁄4 kg kalvestek av lår eller mørbrad 1⁄2 ss salt 1⁄2 ss paprika
Ben kjøttet ut. Kok kraft av benene. Fyll. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Kalvestek i rødvin. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken
600 g kalvestek eller ytrefilet av kalv. Varm stekeovnen til 150 °C. Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en panne, ha i olje og brun kalvekjøttet sammen med de uskrelte hvitløkfeddene
Kalvestek. Å forberede biff er en lett og perfekt middag for mange. Alt du trenger er å gni den inn med krydder og sette i et steketermometer, så tar den vare på seg selv i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.