Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe. Fant to oppskrifter på nettet som jeg kombinerte etter eget forgodtbefinnende
Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Har prøvd meg flere ganger med ribbe i dampovn uten å lykkes helt, det står mye rart på nettet. Tok ingen bilder, defor får dere nøye dere med et dagen-derpåbilde av restene som er klare for julelunsjen
Pass på at det hele tiden er væske i pannen. Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Her er en måte å grille ribbepå, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Slik så den ut den som havnet på benken min. Ideen oppsto mens jeg sto og vurderte svineribbe til jul. På disse bena ligger kjøtt og fett i tynne lag slik at du får ikke det ene uten det andre
I dag er jeg litt på latsiden og har laget den med min favoritt tandoori paste. Spydet blir enda bedre med litt grønnsaker og da er paprika både fargerikt og godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.