Kutt ingrediensene i små biterSurr selleri, eple, løk og sopp i smørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
Kokes med skallet på, skrelles før servering. Hvit saus smakt til med sennep. Legg lutefiskskivene med skinnsiden ned i langpanne, dryss med salt, 1 ss pr. kg fisk, og la fisken ligge med saltet 30-40 min før langpannen dekkes. Hvit saus smakt til med sennep Beregn 3/4
Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbemed både en kotelettdel og en tynnribbedel. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking og googlet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
For meg er det ikke julaften uten ribbemed sprø svor. Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
Tilsett den smaksrike ribbesjyen. De gangene jeg lager ribbe setter jeg nå temperaturen ned til rundt 160 °C og steker videre i 30-40 minutter. Stå der hele tiden og følg med, det tar ikke mye mer enn 5 minutter. 1 tynnribbemed bein og rutet svor, ca. 6 dl kraft fra ribbestekingen. 8 grove bratwurstpølser av svin, julepølse og/eller deilige medisterkaker
Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Pensle med sammenvispet egg og pynt med rosiner. Smelt smøret og tilsett melken. Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i litt av den lunkne melkeblandingen
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbemed nydelig tilbehør. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribbenmedfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.