Ribbe med tradisjonelt tilbehør
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Poteter
  • 1,5 kg mandelpoteter, skrelt
  • 1 neve fersk dill, finhakket
  • 3,5 kg tynnribbe
  • 2 gulrøtter, delt i biter
  • 1 hvitløk, skrelt og renset for skall
  • 1 løk, delt grove i biter
  • 150 g persillerot, delt i biter
  • 150 g pastinakk, delt i biter
  • 6 stjerneanis nellikspiker
  • salt og pepper
  • 1 l vann
  • 800 g medisterdeig
  • 2 dl kremfløte
  • 1 egg 3 ss potetmel
  • 3 ts salt
  • 1/2 ts muskat, nyrevet
  • 1 ts ingefær, malt tørr
  • 1/2 ts nellik, malt tørr
  • 1 ts sort pepper
  • 5 dl kjøttkraft til trekking
  • smør til steking
  • 600 g rødkål, i tynne strimler
  • 2 epler, i tynne båter/ skiver
  • 1 ts salt
  • 2 dl kjøttkraft
  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ts muskat
  • 2 ts sukker
  • 2 ts eddik 7 %
  • 600 g hodekål, i tynne strimler
  • 2 dl kjøttkraft
  • 1 grønt eple, i tynne båter/ skiver
  • 1/2 ts salt
  • 3 ts karve
  • 2 ts sukker
  • 2 ts eddik 7 %
  • nykvernet pepper
  • 300 g tyttebær
  • 150 g sukker
  • 5 dl kraft fra steking av ribbe
  • 3 ss hvetemel
  • 2 ss smør
  • 2 ts worchestershiresaus
  • 2 ts soyasaus
  • 1 dl kremfløte
  • salt og pepper
  • 800 g julepølse
  • 700 g rosenkål
  • 4-8 fiken (avhengig av størrelse), delt i båter
  • litt salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.