Laks tataki med eple, fennikel, feldsalat, rødløk og ponzusaus
Faren til kongen
Faren til kongen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lakseside
  • Sesamfrø
  • Salt
  • Pepper
  • Marinade
  • 3-4 ss Soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss olje
  • 1 ss rasp
  • et ingefær
  • 1 ss honning
  • 1 rødløk
  • 1 fennikel
  • 1/2 eple
  • 1/2 agurk
  • Feldsalat
  • 0,6 dl limesaft
  • 0.6 dl Soyasaus
  • 1 ss rasp
  • et ingefær
  • 0,6 dl olje
  • 4. Ta nå laksen ut av marinaden, og bland sesamfrø og pepper på en tallerken. Legg laksen over og sørg for at alle sider får en hinne av sesamfrø og pepper. Stek laksen på høy varme, ca 15

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.