Sommercurry med torsk og reker
ICA
ICA
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 375 kcal per person.
  • Rik på protein og vitamin D-tilskudd
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rødløk
  • 15 g fersk ingefær
  • 3 gulrøtter 2 ss mild karri
  • 1 boks kokos- melk
  • 2 dl vann
  • 300 g torskeloins
  • 150 g frosne reker
  • 2,5 dl frosne erter
  • soyasaus, sukker og limesaft
  • olje til steking
  • frisk koriander til servering
  • Finhakk hvitløk, løk og ingefær og stek det i olje sammen med grovhakkede gulrøtter og karri i ca. 2 minutter Tilsett kokosmelk og vann og kok opp.
  • Skjær torsken i små biter og legg dem i suppen.
  • Tilsett reker og erter, og smak til med soyasaus, sukker og limesaft.
  • Server suppen med frisk koriander og ev. kokt ris.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.