I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken. Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul
Jeg bruker en kombinasjon av hendene (ved å strekker i deigen, og la den bli rund av å bruke tyngdekraften - ta en titt på youtube hvis du lurer på hvordan dette gjøres), og kjevle
Nå kan jeg arresteres med en gang, ekte italiensk skal blandes sammen, jeg valgte å servere retten hver for seg pga mine små fine gutter, man er aldri sikker på om retten faller i smak så da må man rett og slett gardere seg, at de får i seg karbs iallfall
Kjør deigen raskt i en kjøkkenmaskin og kjevle ut på bakepapir uten å heve. Denne pizzasausen er så god at du går glipp av noe hvis du ikke prøver dette supre tipset
Trykker dere på navnet hans kommer dere rett til videoen hvor han viser steg for steg. Form til like store boller ( som på bildet over ) og kjevle ut så tynne som du klarer
Kok pastaen som anvistpå pakken, skyll den i kaldt vann og la den renne godt av. Rettene kan selvsagt også lages for hver sine anledninge og gjør seg utmerket på et tapasbord
Jeg foretrekker alltid å bruke ferske råvarer, men når det kommer til ferske tomater i Norge så er de dessverre, sure, umodne og harde, og må gjerne ligge dagesvispå kjøkkenbenken for å modnes
La den ligge med saltet på i ca. Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir
Og selv om altså de fineste italienske restauranter serverer franske hvite viner, og selv om sommelieren rister på hodet når hvite italienere forespørres, så ville vi ha italienske hvite viner på bordet
Legg først tomatsaus, så lasagneplater, hvit saus og litt revet ost – og slik fortsetter du til de siste lasagneplatene er på plass og husk at du avslutter med hvit saus og revet ost på toppen
Enkel og god påleggssalat som lages på ti minutter. Det er uansett ingen i Italia som vet hva italiensk salat er, men rosmarinen gjør den faktisk en smule mer italiensk
Jeg vet at mange av dere er litt skeptiske til selleri, og sellerien setter litt smak på suppen. Italiensk suppe med en rik kjøttkraft med tomatpure, deilige grønnsaker og noen reale smaksbomber i kjøttbolleform
Norske filmfolk er faste på den lille italienske restauranten “Il Sorisso” i Berlin. Jeg sitter på et av Berlins mest eksklusive hoteller , Four Seasons og det er ikke sikkerhetsvakten som står og roper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.