Kok sjøkrepsen så vidti kokende, godt saltet vann. Et halvt minutt er nok. Serveres som en hamburger med butterdeig over og under, spinatsjøkreps og currysaus imidten
Klipp ryggskjoldet av sjøkrepsene og ta bort tarmen. Ha alle urtene og ingrediensenetiltoppingeni en morter eller foodprocessor og mas dem til en grov dip
Jeg har som dere kanskje har forstått lagt min elsk på sjøkrepsen, og siden jeg har fylt opp fryseren med disse godsakene, så har jeg startet forskning på hvordan jeg kan lage så mange forskjelligevarianter som mulig
Da var det bare å ta nød utgaven av å tinesjøkrepsi kaldt vann(Skamme seg, den fortjener å tine saaakte i kjøleskapet men det hadde jeg IKKEtidtil)ogi hylla sto hvit trøffelolje
Fant noen sjøkreps på butikken, som jeg fikk lyst på. Etter noen intense dager som deltidsstudent kjentes det godt å kunne slappe av og kose seg med noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.