FISH & CHIPS. Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Når jeg er alene tilmiddaggidder jeg ikkealltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikkelike gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
I dag har mellomste jenta og jeg vært alene hjemme. Hun ville da ha «stir-fry» tilmiddag. I og med at hun er vegetarianer ble den laget uten kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
Del kyllingfiletenei passe terninger. Bland sammen mel, maizena, bakepulver og krydder. Bland sammen kulturmelk og egg og legg det i en skål man kan dyppe kyllingbitenei
Nudler med Kinesisk kjøttsaus er en av de rettene. Ikkefordiviikke orker å handle selv, for det må vi jo siden det er syv dager i uken og vi trenger mer enn middag
Foto av Anniken Valstad. Breiflabben er stygg den. Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg brukte tid på å venne meg til den selv – ikke på grunn av smaken, men fordibildenei hodet seiret over det som lå foran meg på tallerkenen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.