Den på bildet er laget medbringebær, men man kan fint bruke andre bær og hvis man ønsker det. Jeg blir ikke enig med meg selv om dette smaker mest som yoghurtis eller sorbet, så det er nok en fin mellomting
Kraftige smaker av sitron ogbringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Overraskelsen var stor da vi oppdaget at bjørnebærbuskene nå sto med modne og store bjørnebær. I går var vi på hytta og gjorde den klar til vinterstengning
Frie radikaler er kjemisk ustabile molekyler som konstant vil forsøke å inngå i reaksjoner med andre stoffer for å bli stabile igjen, men de vil ødelegge disse stoffene
Ha kjeks og smør i en matmølle, og kjør det sammen til du har en smuldrete masse. Fordel sitronfromasjen i hver av de fire kakeformene som til nå bare inneholder oreobunnen
Rør godt sammen medbringebærene til sukkeret smelter og bærene knuses. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Nå forbered glasur ved å kombinere melis med vanilje yoghurt. spiseskje av vanilje yoghurt. I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.