Server semulepudding medrørte bær på toppen. Kok opp bringebærmed litt sukker og litt vaniljesukker. Kok opp melken sammen med sukker, vaniljestang og frø
Så tar du oppi noen dråper med farge. Du pisker til den blir tykk og stiv. Bringebær og sitronpuffer. Den siste delen har du i miksmasteren, der du tilsetter noen dråper med vaniljeessens
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Karis mor kom for en tid tilbake innom med en liten ladning selvplukkede blåbær. Ha blåbærne i en blender sammen med sukrinmelis og tagatesse og kjør de en kort stund i blenderen (lar du den gå for lenge får du et veldig grøte syltetøy)
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Har du plukket masse bringebær, . Bare et lite tips. er det lurt å lage råsaft og fryse ned. Press ut saften av bærene i ei sil/dørslag og fyll safta i
Mmmmm, syltetøy med bær ♥Ikkje som på kjøpesyltetøy, med 40 % bær. 400 gram bringebær300 gram bjørnebær100 gram sukrin0,5 dl splendaHa alt oppi ei panne og kok opp. Bringebær innholder 3,2 g karber pr 100 g,bjørnebær innholder 4 g karber pr 100 g. ) 400 gram bringebær
Kosestund mednyrørte tyttebær og nystekt brød – en liten hverdagslykke. ” Et måltid tilberedt med kjærlighet gir ikke bare næring til kroppen men også til sjelen
Frie radikaler er kjemisk ustabile molekyler som konstant vil forsøke å inngå i reaksjoner med andre stoffer for å bli stabile igjen, men de vil ødelegge disse stoffene
Dryss medbringebær. I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse. Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle
D denne er herlig å frisk med smak av bringebær. marengsen lages med fordel dagen før. ) når den er ferdig stekt kan du bare la den stå i ovnen med døren litt på gløtt til dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.