Ja, jeg elsker å fylle bollermed alskens godt, som pistasj og bringebær. Hva kan man gjøre med en bolledeig, har du noen tips for å “pimpe” opp hverdagsbollene var spørsmålet jeg fikk av en Dagblad journalist
Denne gangen er det eggekrem og bringebær som er fyllet. Da lukker du på en måte fyllet inni. Smør eggekremen utover og fordel bringebær over eggekremen
-)Denne muffinsen må være blant mine favoritt muffins, den har så mye god i seg, kremostmed litt sitron, bringebærsyltettøy, og sitronsukker på toppen som gir en helt fantastisk smak til muffinsen når den stekes
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
I dag har jeg fyllt fryseren medboller. Trill runde boller, og trykk de flate. ) Siden barn nummer to er rett rundt hjørnet, tenkte jeg at det er lurt med litt godsaker klart i fryseren
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Har du plukket masse bringebær, . Bare et lite tips. er det lurt å lage råsaft og fryse ned. Press ut saften av bærene i ei sil/dørslag og fyll safta i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.