jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Nydelige Lille Gull var så søt i hvit blondekjole og med blomst i håret. Alt var så koselig laget til, med ballonger, leker på gulvet, barn over alt, og et deilig kakebord - my cup of tea
Fordi nugattien i midten lager en flytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett fra bunnen i koppen som fungerer som flytende og varm glasur
Salt og pepper. Verdens beste kylling - helt sant. Salt og pepper. Du trenger også. Skjær hvitløk, sjalottløk og selleri i tynne ringer og stek dem i litt smør til de er myke
Brownie og ostekake i en salig blanding stekt sammen i langpanne… Dette måtte bare bli godt. Idéen fikk jeg etter å ha sett på et av Rachel Allens programmer
Det är inte helt okänt för er som följer och läser min blogg att jag är ett fan av Hela Sverige bakar, sök på Hela Sverige bakar i sökfunktionen i listen till höger och du får upp en hel massa smått och gott från åren som gått, och det är inte första gången jag blir utmanad, t ex så bakade jag Bagels för tre år sedan
Lua er strikket i Rauma sitt babygarn - nydelig og mykt å strikke med. Den ene dokka har hodeomkrets på 42 cm (med snor i toppen) og den største har et mål på 48 cm
Jeg har liksom ikke hatt tid til å styre sånn som jeg tidligere gjorde med kopper og kar. Jeg har i grunnen savnet det og tror jeg må tone ned litt reisevirksomheten min neste år
Nesten for godt til å være sant. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Så var det helg og da er det vel lov å unne seg noe ekstra godt, ikke sant. Vafler er en favoritt hos meg, og disse proteinrike søtpotet vaflene er sunnere enn vanlige vafler, smaker i tillegg kjempegodt, og kan nytes med god samvittighet både til hverdag og helg
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.