jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitronpersillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rensescampi, hakket chili og hvitløkhelteen slump olje ien pose og tilsattescampi + chili + hvitløk og lot det hvilei kjøleskapet entimestidDeretter kokes vann tilpastaenbaguette stekes iovnenogistekepannen varmes olje tilsteking av marinertescampi+cherrytomater etter noen få minutteri panna, tilsettespersille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med enlitensitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi. 1 chili. 2 fedd hvitløk. 1 sitron
Det forstår jeg forresten godt, for dette er en sjokoladekake fraLindtsin sjokoladekokebok "Lindt Chocolate Passion", deninneholderikke mel eller hevningsmiddel, og smelter nesten på tungen
Fordinugattienimidten lager enflytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett frabunnenikoppen som fungerer som flytende og varm glasur
Så her kommer bilder og oppskriftfrasnappenemine (positivtfordeg). Her om dagen måtte jeg lage guacamole til taco- det går noen uker eller måneder mellom hver gang, men jeg skjønner ikke hvorfor, for det smaker bare så utrolighimmelsk godt
Ha frøenefravaniljestengene, brunt sukker og hvitt sukker ien bolle. Brownie og ostekake iensaligblanding stekt sammeni langpanne… Dette måtte bare bli godt
Menrecepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag isaken och utmanade mig att baka hennesfavoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.