26. 02. 2015. Hei kjære dere. Jeg er tilbake fra nok en jobbtur til London og det har vært noen hektiske dager for meg i det siste, men innimellom det hele har jeg likevel fått bakt noen store, deilige, supermyke kanelboller til familien
Lars Lians Sjokolade- og karamellterterPáte sablée (mørdeig til bunn)200 g hvetemel120 g usaltet smør (romstemperert)75 g melis25 g mandelmel (malte mandler)1 eggEn knivspiss kanelBland sammen hvetemel, melis, mandelmel og kanel i bollen til kjøkkenmaskinen
28. 02. 2015. Noe av det beste som kommer fra Sverige er kladdkakor. Kladdekaker kjennetegnes av at deigen bare skal røres raskt sammen og den ferdige kaken skal bli myk, litt klebrig og nærmest litt konfektaktig i konsistensen
Med den søte og parfumerte markjordbæren serverer vi, nyr ferskost for syre og friskhet, og for sprøhet og nøttete smak en fransk smørkjeks i Sablé Breton
Eg er ikkje ei typisk «rosa jente» og det einaste rosa plagget eg har er ein gammel volang kjole. Men i det siste har eg drømt om lys lys rosa og rosa som grenser mot beige
De som kjenner meg vet at jeg er bittelitt over middels glad i tegneserier. Men jeg er ganske selektiv, og har aldri fordypet meg så mye i superhelter og denslags, men heller lest mye i den fransk-beligiske tegneserietradisjonen med serier som Tintin, Asterix og Obelix, Allan Falk, Løytnant Blueberry, Mark Breton (Michel Vailliant) osv
Søndag var avslapningsdag med fotball, mor på middag på biff med et glass rødvin. Det ble ganske seint lørdags natta, og med semifinalen i FA Cupen i opptak var den nærmere 4 før det ble køyetid
Dørstokkmila har vært lang, den har vært vanskelig og den har vært så sable irriterende. Jeg skriver vært, fordi jeg nå begynner å trampe over den, noen ganger må jeg dras over og noen dager vinner den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.