Denne sorbet’en er frisk og kan enten serveres som dessert, mellomrett eller venterett. Ha så i glukosen og rør godt, dette gjør at sorbeten blir seig og ikke kornete
Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt. Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv
Jeg får aldri nok av mango og med ferdig puré slipper jeg også skrelling og fjerning av stein etc. Mangosorbet er enkelt å lage, altfor enkel å spise og du kan trygt beregne to til hver uten dårlig samvittighet
Alkohol er hemmeligheten bak myk sorbet, her brukte jeg vodka fordi den ikke har noen egen smak. Sorbèt derimot, det er tingen og med så mange variasjonsmuligheter
Du kan regne med et par svetteperler når du tygger i deg dette, men det er jo bare godt. Det er jo bare å smøre inn med noe seigt, klissete og skinnende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.