Rundstykker med gresskarkjerner
astrids matkrok
astrids matkrok
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 0,5 l grovbakst melblanding
  • 2 ss rapsolje
  • 50 g smeltet smør
  • 2 dl melk (1 dl skal tilsettes i det smeltede smøret)
  • 1,5 dl vann
  • 2-3 dl siktet hvetemel
  • 2 ss akasiehonning
  • 1 dl havregryn
  • 0,5 dl kruskali
  • 1,0 dl havrekli
  • 1 dl appelsinjuice
  • 1 pose tørrgjær
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl cultura (blå)
  •  
  • Til pensling
  • 0,5 dl melk
  • 0,5 dl vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.