Nystekte duftboller400 g kokosmelk (1 boks)1 dl havremelk eller rismelk1 pakke fersk eller tørr gjær2 ss fiberhusk2 ss kokossukker2 ss sukrinVarm væsken til 37 grader og rør ut gjæren i den (også hvis du bruker tørrgjær). (Med Thermomix lar du den gå på lav hastighet og beholder temperaturen innstilt på 37 grader
Denne oppskriften på det italienske brytebrødet focaccia lager du på i underkant av to timer. Den skal ikke heve over natten, men to ganger av 35 minutter, og stekes deretter i 35 minutter
Jeg har smakt og konstatert at det er mye bedre enn de fleste andre glutenfrie brød jeg har kjent. En glutenfri deig har en annen struktur enn vanlig deig, men prosessen blir tilnærmet lik fordi de glutenfrie melblandingene er tilsatt ingredienser som skal gjøre dem mest mulig likt vanlig mel
Det glutenfrie melet gjør kaken luftig så reduserte litt på bakepulveret. Har delt kaka i 2 fordi deter godt å kjenne smaken på sukkerbrødet , ikke bare krem og marsipan
Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrierundstykker som også min kjære likte. Jeg hadde heller ikke glutenfrie havregryn og siden jeg tåler litt gluten, brukte jeg heller opp de økologiske havregrynene jeg hadde stående
Til 10 rundstykker. Til 10 rundstykker. Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige. Du kan like gjerne lage dobbel porsjon, for de er helt supre å ha i fryseren
) Glutenfrie, ettersom 2 av 4 i familen ikke kan spise hvetemel. Glutenfrie boller1pk fersk gjær 6 dl melk 1ss fiberhusk 1 egg 275 gram margarin 650 gram rød semper+ en pakke Toro fin kakemiks 150 gram sukker + 1ts sirup 1ts bakepulverSmelt smøret og ha i melk, varm til 37 grader, smuldre gjæren i en bolle og tilsett melk/smør-blandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.