Proteinrikerundstykker 2016-02-09 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Idag føler jeg virkelig for å få noe ut av dagen, så hvorfor ikke starte med å lage rundstykker. Oppskrift på grove rundstykker Mmh, her er søndagskosen i full gang med nybakte rundstykker
Oppskriften er nesten helt lik denne oppskriften på havrerundstykker, som jeg har vist dere før. Du kan altså bruke denne oppskriften til proteinrundstykker istedenfor proteinbrød om du ønsker det
Det er ikke det at jeg ikke liker å se bilder på Facebook av vellykkede mennesker som går lange turer på ski i solskinn eller andre som slanger seg på stranden i syden
I Norge har vi jo en helt annen brödkultur enn i Sverige, der vi tradisjonelt sett spiser bröd til frokost, lunch og kvelds (ja, man blir mett av bröd til lunch
Idag vil jeg gjerne dele en oppskrift som jeg fikk av min mor. Hei alle sammen. Disse pestoknutene kan man spise til middag, kvelds eller ta med som lunsj på skolen/jobb
Disse lager nesten seg selv, rundstykkene er full avprotein og er perfekt å spise om du trener mye og ønsker å få i deg noe som metter lenge og gir energi
Denne pizzaen er proppfull avproteiner. Ta bunnen ut av ovnen og la den avkjøles på ei rist. Når bunnen ikke er så varm lenger smører du utover resten av begeret med mager kesam, og har på chili og hvitløk
Favoritt-rundstykker. Tilsett salt og litt av vannet. Ha i resten av vannet, olje og sukker. 1 dl havregryn. Rør inn havregryn, frø og la det stå i 5 min. 1 dl havregryn
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.