Eltefrierundstykker med rug. bake, eltefri, enkelt, frokost, god, rundstykker 3 dl kaldt vann. Sommer, ferie, god tid og late dager… Etter en uke med stekende varme, sol og bad er vi tilbake til virkeligheten
«Hvilken matpakke ville du hatt med deg på langtur i bilen. » spurte jeg yngstemann, eldstemann og ektemann om for å fiske etter en idé til et nytt innlegg (idétom
Eltefrie brød og rundstykker er veldig enkelt (og temmelig genialt. I dag skulle jeg begynne seint på jobb, så da satte jeg en deig i går kveld og lagde noen gode rundstykker i formiddag
/skrevet i samarbeid med TINE Kefir/ Altså hva kan man si. Høsten er her - endelig. Jeg elsker både sommer og vår og vinter, men for meg er det bare noe særlig med høsten
Jeg lager ofte eltefrie bakverk. Rett og slett fordi jeg syntes deig er noe klissete greier, samtidig mener jeg at resultatet av langsom heving gir bedre brød og rundstykker
Det beste med disse er at du lager deigen på kvelden, setter den kaldt i kjøleskapet, ruller ut på morraen og vips så har du varme rundstykker på frokostbordet- på under 15 minutter
Grove eltefrierundstykker med solsikkefrö. Disse eltefrie rundstykkene er sååå gode (. Men, i og med at de er eltefrie slipper du å klisse med hendene – perfekt sier nå jeg Så sett av 5 min om kvelden, og 10 min neste morning + steketid, så har du en fantastisk god frokost
Selv har jeg lovet gutta å bake så mye jeg kan av både pitabrød, polarbrød, brød og rundstykker. Og igjen, med litt planlegging kan du sørge for varme rundstykker eller fersk brød på morgenen uten egentlig å gjøre så altfor mye
Eltefrierundstykker er genialt å lage i helgen. Du rører sammen deigen før du legger deg, og morningen etter har du helt ferske rundstykker til frokstbordet på under 15 minutter
Eltefrierundstykker. Jeg liker at rundstykkene ser litt rustikk ut og gjør ikke noe mer med de etter de er skjært opp, om du vil ha runde fine rundstykker bruk godt med mel på hendene for å forme de rund
Eltefrierundstykker er lettvinte greier. Form til rundstykker med hjelp av litt ekstra mel hvis du vil, eller bare bruk ei spiseskje og fordel "klatter" med deig på et stekebrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.