Nå er det helg igen og tid for å bake noe ekstra godt til helge frokost. Disse deilige fluffy dinner-rolls fikk jeg ofte servert ved middagsbordet og frokostbordet hos min familie i USA
Var for to dager siden ja. Så i dag prøvde jeg meg for første gang å lage det, super-easy, og endelig kunne jeg lage den uten de pepperkornene som vanligvis er oppi, slik at den ble perfekt
Fluffy er virkelig en bra beskrivelse for disse lette,gode rundstykkene. For å få best og mest fluffy resultat er det lurt å elte deigen en god stund,i ca
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
"En av hverdagsretter hos oss, fra forrige uke. ''Meatballs are made from an amount of ground meat rolled into a small ball, sometimes along with other ingredients and are usually prepared and rolled by hand
) Oppskriften er hentet hos Eat Cake ForDinner, mange fristende oppskrifter der. Skift til eltekrok og ha i nesten alt melet, hold igjen litt for å justere deigen med
På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Den mye omtalte tilbredningsmetoden gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger til resultatet
- Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen. Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette
Det var tegn til at der ikke lengre skulle drives handel og at kroer, bevertninger og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige seg den forestående bededag og møte veluthvilte og edru i kirken neste morgen, som forordningen krevde
) For som du ser så postet jeg denne oppskriften for over et år siden _lchf_pepperkaker__sjo. html Og jeg er ganske sikker på at du i de fleste tilfeller vil se at min oppskrift er postet før andres, men jeg beskydler ingen for å herme
Herregud for en dag det har vært. Jeg var så nervøs for live treningen på Facebook. Om ikke du har prøvd kanelsnurrer på dette viset frø, så kan jeg fortelle deg at du har gått glipp av en opplevelse
Skal på BootCampen for 2 gang i dag - snakkes. Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.