Etter en god treningsøkt følte jeg for å lage noe ekstra godt og sunt. Derfor ble det hjemmelagede spicy kyllingboller i chilitomatsaus på en eng av spinatblader, grillet squash, søtpaprika og blomkål
Nå er det helg igen og tid for å bake noe ekstra godt til helge frokost. Disse deilige fluffy dinner-rolls fikk jeg ofte servert ved middagsbordet og frokostbordet hos min familie i USA
Fluffy er virkelig en bra beskrivelse for disse lette,gode rundstykkene. For å få best og mest fluffy resultat er det lurt å elte deigen en god stund,i ca
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
"En av hverdagsretter hos oss, fra forrige uke. ''Meatballs are made from an amount of ground meat rolled into a small ball, sometimes along with other ingredients and are usually prepared and rolled by hand
) Oppskriften er hentet hos Eat Cake ForDinner, mange fristende oppskrifter der. Skift til eltekrok og ha i nesten alt melet, hold igjen litt for å justere deigen med
På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Den mye omtalte tilbredningsmetoden gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger til resultatet
- Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen. Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette
Det var tegn til at der ikke lengre skulle drives handel og at kroer, bevertninger og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige seg den forestående bededag og møte veluthvilte og edru i kirken neste morgen, som forordningen krevde
GA_googleAddAttr("Tag", "dinners"). GA_googleAddAttr("Tag", "planked-fish-fillet-dinner"). A recipe from “The Fifty States Cookbook” published by The Culinary Arts Institute in 1977
Det blir nok ikke akkurat slik som de er vant med, men et par uramerikanske elementer har jeg prøvd å få med, for eksempel kalkun, grønne bønner, pumpkin pie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.