Rabatten gjelder denne kakeformen, men også alt annet av servise, kniver og glass med unntak av Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass
Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. Her kommer kaken i en lavkarbo variant, som kan nytes med god samvittighet på selveste nasjonaldagen
Det byr også på syttende mai - frokoster med venner og familie. Hvis du har lavkarbo-venner, kan du rett og slett øke mengden epler og erstatte potetene med blomkål
bakte snurrermed brunost mens jeg hørte på musikk og drakk morgenkaffen. En utrolig god variant av snurrene, som vil falle i smak hos både liten og stor
Når du baker til noen med cøliaki så husk på å være nøye med at alle ingrediensene må være glutenfrie, og at kaka ikke blir forurenset av glutenholdig mel du har på kjøkkenet
bland sammen alt det tørre først ( mel,gjær,ost og salt) å tilsett så det våte. ) greit når manne beinet jobber kveld å sende med han på jobb samtidig som det er supert som litt ekstra i matboksen til skolegutten
Snurrene er kanskje ikke de peneste på jord, men at de smakte godt, det kan jeg garantere deg. Hell smør- og melkeblanding og det vispede egget i bakebollen med det tørre
Server med det smeltede smøret, sukker, kanelog spekemat. Det vil nå piple frem smør og det kan du lett fjerne med en spiseskje og legge i en skål (kan brukes igjen når du serverer grøten)
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Med en form på ca. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.