Og den mest kjente hummerretten er Lobster Thermidor. Lobster Thermidor. Norwegian Lobster Farm i Ydstebøhavn på Kvitsøy ble etablert i 2000 kan vi lese. Retten har for øvrig en eldre slektning i Lobster Newberg, skapt 20 år tidligere i USA
/inneholder sponsorlinker. Hei dere. Her om dagen lagde jeg en av de første middagene som ble publisert på bloggen, nemlig den fornorskede versjonen av moussaka
God fredag, dere ♥. Nå er det helg igen og tid for å bake noe ekstra godt til helge frokost. Disse deilige fluffy dinner-rolls fikk jeg ofte servert ved middagsbordet og frokostbordet hos min familie i USA
''Meatballs are made from an amount of ground meat rolled into a small ball, sometimes along with other ingredients and are usually prepared and rolled by hand
På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Den mye omtalte tilbredningsmetoden gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger til resultatet
Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette. Grill. - Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen
Jeg har sett mange oppskrifter på "hveder" de siste ukene, og det så veldig godt ut. Hveder er visstnok noe som i Danmark lages på den offisielle Store Bededag
Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Lobster Thermidor er en fransk rett. Skriv ut oppskriften. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Min bror har emigrert til USA. Kjøpt hus, giftet seg og fått en kjempesøt liten gutt. Når de nå feirer jul i Norge må vi være såpass gjestfrie at vi disker opp med en skikkelig amerikansk julemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.