Risottomed sopp og bacon. Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Smak til med salt og pepper og server varm risottomed ruccola og tomater. Tilsett vann og kjøttfond i risottoenog kok på lav varme, under stadig omrøring i ca
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ. Riktig kokt risotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen
Risottoen skal være som en grøt i konsistensen og riskornene skal ha litt motstand i midtenServer med scampi og topp det hele med litt revet parmesan, hvis du har
Risotto kan lages med mange gode ingredienser, og på høsten smaker det ekstra godt med kantarell. Start å steke kantarellen i på medium varme de mens risottoen nærmer seg ferdig
Ha i ris og la den koke med til den begynner å suge fettet til seg. Denne risotto retten brukes veldig ofte til for eksempel Osso buco, som er en svært velsmakende rett laget av kalveskank, med mye smak
Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.