Del auberginen i terninger. Ha i risottorisen og la den steke med et par minutter mens du rører. Du begynner sikkert å bli lei av risottooppskriftene mine nå, men jeg klarer bare ikke å slutte
Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginenemed en liten skje slik at bare skallet står igjen. En rett som kan brukes som tilbehør eller som en hovedrett med en salat og godt brød til
Risottomed sopp og bacon. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/. I dag kan man med denne sykdommen spise som alle andre, men konsekvensen er at man må sette insulinsprøyter i magen
Med kantarell i hus måtte det lages en kantarell risottomed kylling. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Del sjampinjong i skiver, finhakk vårløk. Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Risotto. Når risen er mør, men med litt tyggemotstand, tilsett smør og parmesan og la den hvile på svak varme under lokk
Spis & Nyt ♫♪. Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ. Gjestene venter alltid på risottoen, risottoen venter aldri på gjesten
Når aubergine er ferdigstekt, skraper du ut kjøttet med en skje. Pensle overflaten med kokosolje (du kan bruke annen olje), og press litt sitronsaft over
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
For å fjerne den bitre smaken gnis aubergineskivene inn med salt. Servert med nybakt foccaciabrød og pesto, blir dette et førsteklasses italiensk måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.