Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Jeg hadde noen plommer som skrek etter å bli spist opp, så da fikk de lov å være med i vaffelrøra. Ikke hadde jeg kesam, slik som jeg pleier å bruke i vaffelrøra, men det funka krutt med cottage cheese også
1 god liter vaffelrøre. Vafler med havregryn. Ikke sunne vafler, men litt sunnere og veldig gode ♥. Ønsker du sunnere vafler er det bare å bytte ut noe av melet med grovere mel
Hvis du ikke har et belgisk vaffel jern så anbefaler jeg at du kjøper deg ett. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Det er vaffeldagen på lørdag, så jeg snikstarter allerede i dag. Fremgangsmåte Pisk sammen ingrediensene og la røra svelle mens vaffeljernet blir varmt
I dag er den store vaffeldagen. Vafler kan toppes med utrolig mye forskjellig – alt fra pølse i vaffel (valig i Moss), brunost, syltetøy og rømme, sjokolade og mye mer
Vafler. 27. 08. 2015 kl. 21. 37 i. Andre godsaker. Én kommentar. Hvis jeg skal gi dere et eksempel på skikkelig hverdagskos, ville det vært nystekte varme vafler med vaniljeis og rørte bær
Varm opp vaffeljernet og stek vaflene. Inneholder totalt 1750 kcal / 135 kcal per vaffelplate. En vanlig vaffelplate laget på Toro sin ferdigblanding inneholder 350 kalorier. La vaffelrøren svelle i 30 minutter
Røren er tynn, ha ca 2/3 av mengden du normalt ville brukt i vaffeljernet. Disse vaflene er veldig saftige og smakfulle, og siden maizena binder røren godt sammen kan disse vaflene også lages uten egg
En av min kones favorittpoteter er røstipotet. For oss som ikke er så veldig opptatt av lavkarbo røstipotet et supert tilbehør til både fest og hverdags
Her skal nemlig vaffelrøren heve en time før du kan bruke den. La røren ese en time før du steker den i et belgisk vaffeljern (det skal gå med et vanlig vaffeljern også)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.